lauantai 22. lokakuuta 2016

Kolme vuotta lämpöilyä...

On jokseenkin kummallista että ME ryhdymme tähän - pientalorakentajiksi! Kolme vuotta sitten minulle ohimennen tokaistiin "ostakaa meiltä pieni tontinosa!", noh pikkuruisen tuumaushetken (siis se kolme vuotta) jälkeen tosiaan näin nyt teemme!

Kolmen vuoden ajan hyvin löysään tahtiin pohdimme asiaa, kävimme katselemassa muita vaihtoehtoja ja mietimme jopa vanhaan kotiin jäämistä, MUTTA mikään ei ilmeisesti soveltunut lääkkeeksi tähän kroonistuneeseen pientalokuumetautiin ja tästä se nyt sitten lähtee!!!

Emme ole rakennusihmisiä, mutta tykkäämme suunnitella, tätä olemmekin sitten harrastuksenomaisesti tehneetkin jo sen mainitsemani kolmen vuoden ajan. Mies on keskittynyt siihen, jonka tuntee omakseen eli talomme tarkempaan luonnosteluun ja havainnekuvien tekoon, minun suunnitteluni on keskittynyt kustannusten laskentaan, projektin kokonaisuuden hallintaan (esim. keitä/millä kompetenssilla varustettua väkeä tarvitsemme mukaan) ja tietenkin AH niin ihanien talon sisäratkaisujen etsimiseen. Tietokoneen tiedostot pullistelevat keittiöiden, saunojen, portaiden, kylpyhuoneiden, kaappien, lattioiden ym. ym. referenssikuvia.

Nyt kaikki on OIKEASTI nytkähtämässä liikkeelle, tästä myöhemmin lisää...

Kaikki kuvat netistä eri lähteistä poimittuja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti