maanantai 14. toukokuuta 2018

Ammattilaisten apu auttaa

Minulle talonrakentamisen suola on ehdottomasti sisustuksellisten ratkaisujen suunnittelu, haaveilu ja pohdinta. Nyt kuitenkin, kun haaveiden ja pinterest-kuvien maailmasta pitäisi siirtyä päätösten tekoon huomasin hyvin pian tarvitsevani sittenkin ammattiapua sisustuksen konkretisointiin. Pahiten sekaisin päästäni menin ABL-laattaliikkeessä, missä laattavalikoima oli niin älytön, etten enää lainkaan tiennyt, mitä sittenkään haluan. Tässä kohdin puhun tarkoituksellisesti vain minusta, sillä mies tokaisi laattavalintoihin "yllätä minut" eli hän ei ota niihin kantaa ja laatat jäävät minun päätettäviksi.

Muutama tunti https://www.abl.fi/fi/ liikkeessä ammattilaisten turvin, omat ajatukset selkiintyivät kummasti ja kymmenistä vaihtoehdoista kehkeytyi mahtava lopputulos! Hintatasoltaan tämä liike yllätti positiivisesti - yksilöllistä, ammattitaitoista palvelua, mutta ei kuitenkaan mitään ökyhinnoittelua. Huomasin myös sen, että itse olen liian kauan tuijottanut talomme pohjapiirustusta, enkä enää pysty ajattelemaan "toisin" mistään. Tähän junnaamiseenkin ammattilainen antaa raikkaita, uusia ja hyviä vinkkejä sekä varteenotettavia ehdotuksia. HUOM! ABL:n liikkeeseen kannattaa varata ennakkoon suunnitteluaika.

Koska vielä on intoa tähän raksa-projektiin olen hyödyntänyt tämän innon näiden sisustusratkaisuiden päätösten tekoon. Liian monesta paikasta saa kuulla sen, että kun raksa todenteolla alkaa ja päätöksiä pitää tehdä liikaa, niin hyvin tärkeätkin päätökset yhtäkkiä tekee asenteella "ihan sama". Ja kun aikaisin on tehnyt päätöksiä tietyissä asioissa, niin ompahan jälleen jotain saanut konkreettisesti tehdyksi!

Edelliseen postaukseeni liittyen kaupungin mittapulikoita tulee nyt "ottamaan talteen" uusi mittamies, joka sitten tulee myös "palauttamaan nurkat" maatöiden jälkeen - tällaisesti operaatiosta ei ollut mitään hajua ennakkoon, mutta nyt tämäkin seikka on hoidossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti