lauantai 8. huhtikuuta 2017

Lauantaiaamun uuden kodin tilatarveanalyysi


Lauantaiaamuun kuuluu perinteisesti "raivaustyö" vilkkaan viikon jälkeen. Tällöin perheemme elää kodissa, missä pyykkivuoret vyöryvät, lattiapintaa tuskin näkyy missään ja kotimme näyttää enemmän elämänhallintansa ajat sitten menettäneiden kaikkien päihteiden ongelmakäyttäjien majapaikalta!

Uuden kotimme suuri tarve kohdistuu siis säilytystilan määrään  ja kodinhoitohuoneen tarpeeseen. Vaikka kuinka marittaisi, kirppistelisi, lahjoittaisi pois tms. toimenpiteitä tekisi siisteyden eteen, niin edelleen jää läjäpäin säilyteltävää mm. talvivaatteita+kenkiä, joka lajin harrastusvälineitä sekä loputtomat pyykkiläjät. Myös esim. se että lasten kenkäkoko kasvaa koko ajan, luo tilatarvetta koko ajan lisää (varsinkin, kun molemmat lapset ovat perineet isän suvun jalat, jolloin kenkäkoosta tullee nro. 45-46!)  

Tällä hetkellä ei olisi varmasti ensisijainen asia miettiä tulevan talomme sisustuksellisia ratkaisuja ja yksityiskohtaisia esim. hylly/säilytysratkaisuja, koska koko kokonaisuuskin on vielä suuresti vaiheessa. Toisaalta luin taannoin eräästä raksablogista, että rakentamisen alkuvaiheessa on hyvä miettiä/haaveilla/unelmoida sisustusjutuista, sillä siihen ei useinkaan jää enää voimia sitten, kun rakentaminen alkaa todenteolla ja sitten, kun keittiöitä, saunojen lauteita, vessanpönttöjä tai ovenkahvoja tulisi oikeasti miettiä...


Haavekuvia tulevasta (netistä poimittuja)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti