maanantai 22. lokakuuta 2018

Betonista lattiapintaa

Bekason sain vauhdilla ja taidolla tehtyä meille viime viikolla lattiavalun, minkä annettiin rauhassa kuivua tähän alkavaan viikkoon saakka. Kävelemään tuoreen betonipinnan päällä pääsimme jo heti seuraavana päivänä, mutta otimme kuitenkin varman päälle ja annoimme työmiesten jatkaa hommiaan vasta muutaman päivän jälkeen valusta. Yleensä betonivalu kuivuu kuulemma 1vko/1cm betonipintaa, mikä meidän tapauksessamme olisi vienyt 9vko, mutta kys. Bekason yritys käyttää omaa betonisekoitettaan, missä on nopeasti kuivuva ominaisuus. Suosittelemme tätä(kin) yritystä!

Betonilattian kuivumisen myötä alkoivat uudet työvaiheet


Tällä viikolla jälleen tapahtuu! Suurimpana yllärinä lienee se, että talon pystyttäneet Vimeran miehet astuivat takaisin remmiin ja he toivat tontille nosturin, minkä avulla on tarkoituksena saada ikkunat tilkittyä ja valmiiksi sekä myös katon sisäpuoliset työt ja räystäät tehdyksi. Huomenna tiistaina saapuvat Sadexin työntekijät tekemään kattoturvatuotteet ja sadekourut.

Keskiviikkona saamme tontillemme jälleen arvovaltaista väkeä rakennusvalvonnasta, kun paikalle saapuu virkamies tekemään rakennekatselmusta - onkohan kyseessä samanlainen operaatio, kuin ensimmäisessä katselmuksessa, missa kohtalaisen etäisyyden päästä todettiin katselmuksen menneen läpi?!

Meillä on portaat!


Sisätöiden on myös määrä edetä tällä viikolla, jotta ensi viikolla välipohjaan puhallettava ekovilla pysyy paikoillaan. Siitä homma sitten jatkuukin väliseinien rakentamiseen, mikä on jälleen hurjan jännää - sitten ensi kertaa ihan todella näkee pohjan rakenteen....

Varsinaisia porrastarjouksia saimme jo muutamia, mutta vielä emme toimittajaa ole valinnut - hintahaitari on jälleen melkoinen, täytyypi tutkia tarjouksia läpi! Hassua, että suurin osa porrasfirmoista tuntuu olevan Pohjanmaalta (niinkuin monet valmistalofirmatkin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti