torstai 4. lokakuuta 2018

Törkeän nopea PasiKuikka ja naurettavan kamala raksaovi

Vessa oli toimitettu tien laitaan - valituksia odotellessa!
 Maanantai aamulla tilasin wc-toimittaja Pasi Kuikalta vessan ja johan oli kyllä lännen nopeinta touhua, sillä siellä se tökötti tontin laidalla jo iltapäivällä! Vessa oli kuitenkin jätetty hieman huonoon paikkaan, mistä tiedämme, että saamme kyllä varmasti kuulla palautetta - yritetään, josko yrityksestä tultaisiin siirtämään pömpeli samalla innolla toisaalle.
"Hirveä ovi" rupesi lapsi nauraen huutamaan, kun tämän oven näki
 Raksaovea olen jo viime viikot metsästellyt ihan tosissaan, mutta eipähän niitä ollutkaan yhtäkkiä tarjolla, vaikka yleensä niitä tuntuu olevan joka puolella. Noh, Järvenpäästä sellainen sitten löytyi, mutta melko "karmea", kuten lapsi sen ilmaisi. Noh, se ajaa asiansa ja pääasia on se, että oven saa lukkoon ja on jämäkän kunnollinen. Seuraava metsästyksen aihe olivatkin raksaportaat, mihin liittyen olen saanut jo pari yhteydenottoa, kun ilmoittelin tarpeestamme erinäisillä palstoilla. Onni tässä raksaamisessa on ollut tuttu, jolla on ollut lainata peräkärry, sillä roudattavaa ja kuljetettavaa tuntuu koko ajan olevan.
Lattiavaluvalmisteluja
 Tällä viikolla alkoivat lattiavaluvalmistelut styroksien laitolla, huomenna oman urakkansa aloittaa lvi-urakoitsija. Tässä ohessa olemme hoidelleet hsy:n ja helenin liittymiskaivuita ja kuvioita sekä paljon muita pikku asioita, mitä tuntuu tulevan kiihtyvällä vauhdilla päätettäviksi.... Olen kyllä sen huomannut, että paljosta määrää haaveista tässä on kyllä saanut vähitellen luopua, jotta asia etenee - lautalattian jouduin unohtamaan sen paksuuden vuoksi ja NYYH! tänään luopumisvuorossa olivat 60x60cm isot lattialaatat yläkerran suihkutilasta. Hirsitalossa tulee painumien vuoksi ottaa ns. tavallista taloa enemmän huomioon se, ettei talo todennäköisesti painu identtisesti joka puolelta samaan aikaan saman verran, joten tulisi otettua liikaa riskejä, jos lähtisimme tekemään mm. laattavalinnoissa erikoisia asioita.
Talonumero oli jo pakko tilata - hieno, vai kuinka?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti